Nieuws

Er worden weer motorfietsen gekocht!

De motortest dagen bij Goedhart in Bodegraven trekken bezoekers uit het hele land. En andere, druk bezochte open dagen beloven nog het mooiste voor deze zomer. Er worden weer motorfietsen verkocht!

In het eerste kwartaal  steeg de verkoop van nieuwe motorfietsen zo’n 13% in vergelijk het jaar hier voor. En het voorjaar is nog maar net begonnen terwijl het aanbod haalbaarder dan ooit is.

Met meer dan 3000 nieuwe motoren op kenteken zijn is het motorseizoen goed begonnen voor de dealers, importeurs en fabrikanten. En voor ons, motorrijders. Heb jij je nieuwe droomfiets al gescoord?

BMW staat voor zijn succes in de babyboomgeneratie en liefhebbers van de zwartste allroaders en verkocht  600 exemplaren  Yamaha met bijna 450 en  Suzuki met ruim 300 nieuwe motoren bezeten de 2e en 3e plaats.

Honda staat op plek 4 te popelen en hoopt de rest van dit jaar hoog te scoren met breed inzetbare, betaalbare  motoren die toch leuk zijn.

En in de tussentijd lopt de verkoop van gebruikte motoren ook weer prima. Zeker om dat de prijzen op dit moment nog scherp zijn.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws