Nieuws

Een Vondst!

Een poosje geleden is in Amerika de Harley van Peter Fonda uit de film Easy Rider voor miljoenen geveild.

Dat er nu een net zo miljoenen zware rechtzaak loopt omdat het verkochte exemplaar blijkbaar de derde uit een serie van één was, dat is dan een detail.

De vondst van Klassieke Auto Specialist Roy Bolks van Potomac Motors uit Terborg ( uit het rijtje Londen, Parijs, Rome, New York, Terborg) is daarentegen wel Authentiek en echt van een Ster geweest.

Roy Black (25 januari 1943 – Heldenstein, 9 oktober 1991) was één van de populairste Duitse charmezangers, zijn echte naam was Gerhard Höllerich. Zijn artiestennaam had hij te danken aan zijn zwarte haren en het feit dat zijn idool de Amerikaanse zanger Roy Orbison was.

Roy Black stal voornamelijk de harten van vrouwen die zijn moeder konden zijn en zijn dood had meer dan een beetje te maken met de diverse verslavingen die hij koesterde.

Oh ja; zijn motorfiets. Roy was motorliefhebber. We betwijfelen of hij al zijn rijbewijzen had, want wat zoekwerk leerde dat hij voornamelijk heel lichte motoren reed. Zoals deze goudgele Honda Monkey.

Roy Bolks heeft zich er inmiddels bij neergelegd dat zijn vondst geen miljoenen gaat opbrengen. Dat heeft een en ander te maken met de altijd verbaasde reactie op zijn trotse mededeling: “Roy WIE?!”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.