Nieuws

Een mooi apparaat!

Vanaf 2013 is MDI importeur van PZRacing producten. PZRacing heeft onder andere laptimers en Gear Indicators.

Vooral de Gear Indicators zijn interessant omdat het bij de meest motoren plug&play is. Dus niet solderen of knippen in de draden. Ook kun je het display in 6 verschillende kleuren instellen

In de bijlage een foto van een Gear indicator, een montage handleiding en diverse. De verkoopprijs is 119,95 en leverbaar voor diverse merken en modellen.

GearTronic ZERO is de enige versnellingsindicator ter wereld met een diagnosekabelaansluiting en een LCD-display met 6-kleuren achtergrond. GearTronic ZERO vereist geen installatie en moet rechtstreeks op de diagnoseaansluiting van uw motor aangesloten worden. Daardoor is installatie snel en eenvoudig zonder kans op fouten.

De GearTronix ZERO voor Honda-modellen identificeert de versnelling door de verhouding tussen snelheid en motortoerental te berekenen, omdat deze motor geen versnellingspositiesensor heeft. Het apparaat geeft daarom de versnellingen weer, wanneer de motor rijdt met losgelaten koppelingsgreep.
BELANGRIJK: Alle PZRacing-producten zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. Was het product niet met een hogedrukspuit, anders kan het onherstelbaar beschadigd raken.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws