Nieuws

een heel leuke Honda

Maximaal rijplezier met een supermoto-attitude: vanaf het begin van de zomer is de nieuwe Honda CRF250M te verkrijgen, een motorfiets met de opvallende, brutale styling van een supermoto. De lichtgewicht motor is bij uitstek geschikt voor jonge motorrijders, want met een vermogen van 17 kW (23,1 pk) valt de CRF250M in de A2-rijbewijscategorie.

De CRF250M borduurt voort op het succes van de Honda CRF250L, die in 2012 werd geïntroduceerd en is gemaakt voor zowel offroadrijden als voor rijden op de weg. Met onder meer een vernieuwde ophanging, nieuwe voorrem en 17 inch wielen met bredere straatbanden onderscheidt de CRF250M (Motard) zich van zijn ‘allroad’-broer".

Krachtig en zuinig

De CRF250M is een brutale verschijning met een betrouwbare en zuinige krachtbron. De pittige, vloeistofgekoelde eencilindermotor met zes versnellingen, heeft een snelle respons en levert 17 kW (23,1 pk) bij 8.500 t/pm en een maximaal koppel van 22 Nm bij 7.000 t/pm. Het motorblok levert uitstekende prestaties, heeft een soepele vermogensafgifte en daarbij een uiterst bescheiden benzineverbruik. Dankzij de aangepaste ophanging is de CRF250M 20mm lager dan de CRF250L.

De CRF250M staat vanaf het begin van de zomer bij de Honda-dealer en is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: zwart (met gouden velgen) en zwart met rode accenten

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.