Nieuws

Een avontuurlijke tripmaster

Ralley Navigation Solutions (RNS) is een klein Duits bedrijf opgestart door whizzkid Tony Schattat. Schattat heeft de bestaande producten als ICO, IMO (Touratech) en ERTF onder de loep genomen en tot de conclusie gekomen dat deze voor terdege verbetering in aanmerking kwamen.

Bryan Zuidinga van MotoX en RNS hebben de krachten gebundeld om uiteindelijk tot een uitgekiend resultaat te komen: de RNS Trip-Master XL en RNS Compas-Repeater. Beide producten zijn uit CNC-gefreesd aluminium gemaakt en onder alle extreme omstandigheden goed afleesbaar. Door het gebruik van klik-feedback membraamknoppen is de bediening met handschoenen geen probleem en zijn de behuizingen 100% stof en waterdicht!

De RNS Compass-Repeater XL, bij voorbeeld,  is verreweg de goedkoopste in de markt en heeft de unieke eigenschap dat het display aangepast kan worden als men de knop links of rechts wil hebben. De RNS Compas-Repeater XL kan tevens op de meest gangbare GPS-apparaten aangesloten worden, zoals de Garmin 60-series , 273-serie en zelfs op de ERTF rally-GPS. Bij bestelling van dit product krijg je desgewenst de juist aansluitkabel meegestuurd.

RNS Compass-Repeater kost € 300,- incl. btw, exclusief verzendkosten.

Ook is er een RNS Multi-Switch welke compatible is met de meest gangbare roadbookhouders als MD, France2 en Touratech. Alle producten zijn gemaakt uit CNC-gefreesd aluminium.

Voor technische specificaties kijk op www.rallyenavigationsolutions.com.

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.