Nieuws

Ducati nieuws update!

Ducati onthult meer details van 2012 modellen

Nog slechts een paar weken voor de onthulling van Ducati’s nieuwe 1199 Panigale op de EICMA International Motorcycle Show in Milaan (10-13 november) en in navolging van de onlangs geïntroduceerde gloednieuwe Streetfighter 848, onthult Ducati nu nog meer details van het 2012 modellengamma.

Door haar innovatieve concept bewezen te hebben en zichzelf als een nieuw benchmark neer te hebben gezet, kijkt de Ducati Multistrada familie nu naar 2012. De Multistrada is de best verkopende Ducati motorfiets met de overtuigende reeks van de Multistrada 1200, 1200 S Sport, 1200 S Sport Pikes Peak Special Edition en 1200 S Touring. Alle 2012 modellen zullen voorzien worden van een herzien zadel, wat het comfort voor de rijder bevordert, omdat het voor en achter iets langer is. De Multistrada 1200 S Touring zal nu echter ook in een gloednieuw kleurenschema komen, namelijk ‘’race titanium mat’’, met een ‘’racing black’’ frame. Het nieuwe kleurenschema is toegevoegd aan de momenteel beschikbare rood en arctic white.

De 2012 Hypermotard 1100EVO SP is nu ook beschikbaar als Corse Edition, wat het hele Hypermotard concept naar een hoger niveau brengt in Ducati Corse stijl. Meer grondspeling, geavanceerde vering en een hoger stuur maken de 1100EVO SP Corse Edition circuitklaar in rood, wit en zwart; Ducati Corse’s officiële kleuren.

Naast de bestaande model updates wordt er een gloednieuwe 2012 Ducati Monster 795, exclusief ontwikkeld voor Azië, onthuld tijdens het aankomende Sepang MotoGP evenement in Maleisië. Het speciaal ontwikkelde model vertegenwoordigt een belangrijke introductie van het iconische Monster model in Azië.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws