Nieuws

Driedaags Kawasaki spektakel

Kawasaki-ambassadeur en -enthousiasteling Nol Bikker organiseert ieder jaar een Kawasaki-feest om u tegen te zeggen. Na twee feestloze coronajaren pakt Bikker dit jaar extra uit. Komt dat zien, komt dat zien.

De laatste zaterdag van mei organiseert Bikker traditiegetrouw zijn groene feestje. Dit jaar duurt het evenement zelfs drie dagen, namelijk op 26, 27 en 28 mei. Op Bikkers enorme terrein in Noordeloos vindt een immens festival plaats met de mogelijkheid om op 26 en/of 27 mei te kamperen (alleen tenten) op het festivalterrein. In de grote feesttent met horecavergunning zorgt livemuziek met bands uit de regio voor de nodige gezelligheid.

Het festival is bedoeld voor iedereen die Kawasaki een warm hart toedraagt. Bikker doet dit keer een extra beroep op Kawasaki Z-rijders. Hij wil hen in het bijzonder naar Noordeloos halen. In verband met het 50-jarig bestaan van de Z-modellen worden zij extra in het zonnetje gezet.

Het programma ziet er in het kort zo uit:
Toegang tot Kawasaki Plaza met meer dan vijftig klassieke Kawasaki’s
Demonstratieritten van verschillende klassieke Kawa’s
Kawasaki Benelux is op vrijdag en zaterdag aanwezig met de Z Promo Tour. Maak een testrit op een: Z H2 SE, Z900, Z900RS, Z650, Z650RS, Z900 A2 of Z650 A2.
De Kawasaki Liefhebbers Facebook-groep is aanwezig om het behalen van hun 10.000 leden te vieren. Je kunt bij hen op de foto met je Kawasaki.
Aanwezigheid van verschillende Kawasaki clubs zoals de Kawasaki Merken Club, Z1300 club, Kawasaki 3-cilinderclub
Feesttent met livemuziek
Springkussen voor de kleine Kawasaki fans
Overnachten op het terrein

Wil je een plekje reserveren op camping? Meld je dan snel aan via info@polderevenementen.nl
(let op: op de camping is alleen plek voor tenten.)

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws