Nieuws

Dit weekend naar Varese

Nog geen weekendplannen? Op 10 – 12 juli is er in Varese (It) het feestje van de “Friends of Claudio 2015”

Dat is een evenement met shows, tentoonstellingen, veel muziek en een heleboel motorgeluid ter nagedachtenis van Claudio Castiglioni.
• In een goede doelenloterij kun je een MV Agusta Turismo Veloce winnen.
• Je kunt de foto expositie “Schiranna-built bikes: legends and memories” bezoeken
• Er is een tentoonstelling van Aermacchi, Cagiva, Ducati, Morini, Husqvarna and MV Agusta weg- en competitive motoren. En je kunt rijders van ‘toen’en ‘nu ’in het wild ontmoeten. .
• Er is een presentative van het MV Agusta Reparto Corse team met Jules Cluzel, Lorenzo Zanetti en andere toprijders die mee hebben geholpen de geschiedenis van Aermacchi, Cagiva and Husqvarna te schrijven.
• Je kunt er kijken naar Mercedes-AMG raceauto’s , van de 300 SEL “Rote Sau” tot de in MV Agusta-kleuren gespoten C63 DTM.
• Peter’s ROOM met Roberto Parodi en Paul Bernadoli verzorgen er een life concert.

Al met al hebben de Italianen, inclusief de bestuurderen van Varese, er alles aan gedaan om een onvergetelijk feest op de wielen te zetten. In verband met de drukte is het handig om even te checken of er – zeker bij de concerten – plek is. Dat kun je doen via events@mvagusta.com. Maar maak je niet te veel zorgen. In Italie is zowat alles tussen en buiten de regels mogelijk en de enige Italiaanse planningen die uit komen dat zijn de planningen die er achteraf gemaakt worden.

Molto divertente!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.