Nieuws

DGR Limited Edition van Triumph

Sinds 2012 wordt op iedere laatste zondag van september de Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) verreden. Een internationale toertocht, met wereldwijd inmiddels meer dan 800 deelnemende steden, voor liefhebbers van klassieke, retro en vintage motorfietsen, met als doel geld ophalen voor onderzoek naar prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen.

Triumph heeft het initiatief ook omarmt en mag zich sinds 2014 officieel partner van het evenement noemen. Komend jaar voor de tiende maal dus, en dat wordt gevierd met deze Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition, die in een oplage van 250 stuks zal worden gemaakt. Meest in het oog springend is het smaakvolle zwart-wit metallic DGR-lakwerk met goudkleurige accenten (onder meer striping), waarin uiteraard ook het logo van het evenement verwerkt is. Daarnaast is de Bonneville ook nog voorzien van een lekker klassiek ogend eendelig bruin lederen zadel.

Traditiegetrouw wordt iedere Limited Edition geleverd met een certificaat van echtheid, voorzien van het VIN-nummer en in dit geval niet alleen gesigneerd door Triumph-eigenaar Nick Bloor, maar ook DGR -oprichter Mark Hawwa. En heel sympathiek: de T120 DGR nummer 001 is voor de beste fondsenwerver van de 2023-editie van de Distinguished Gentleman’s Ride. Zelf een T120 DGR hebben? Kan, hij staat te boek voor € 17.195,- (B € 15.395,-). Info: www.triumphmotorcycles.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws