Nieuws

DeBolex bouwt exclusieve caféracer van Ducati Monster

Het Britse DeBolex presenteerde onlangs haar nieuwste creatie: de DB25. Een tot slechts 25 stuks gelimiteerde caféracer met een prijskaartje van €44.000,- (plus basismotor).

De donor voor deze sportieveling is niemand minder dan de Ducati Monster 1200. De gele DB25, 001, is het prototype van DeBolex. De 002, de witte, is de eerste DB25 in een carbon-jasje. Het prototype heeft namelijk een kuipsetje van aluminium. De rest van de nog te produceren DB25’s wordt ook voorzien van carbon kuipdelen die DeBolex zelf gaat fabriceren. Daarnaast krijgt de donorfiets een kunststof tank, een aluminium subframe met een slank(er) zadel en carbon kontje, diverse nieuwe aluminium framedelen en een uitlaatsysteem van SC-Project.

Wie diep in de buidel wil tasten voor een DB25, kan bij DeBolex nog verschillende upgrades en aanpassingen krijgen. Naast het kiezen van de kleur is er ook keuze uit poedercoating voor alle onderdelen van het frame, drie verschillende dashboards en drie stuurvarianten. Ook kan de vering worden opgewaardeerd als de basis-Duc niet een Monster 1200 S of R mag zijn. En, last but not least, bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een setje gesmede wielen van Dymag. Klinkt als een dealtje, toch?!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.