Nieuws

De nieuwe Suzuki GSX-S750A

Suzuki laat er geen twijfel over bestaan de nieuwe Suzuki GSX-S750(Z)A wordt neergezet als een bochtenmonster pur sang.  De korte wielbasis, de scherpe stuurgeometrie zouden zelfs de scherpste bochten tot een gemakkelijke prooi moeten maken. Het agressieve streetfighter-design, dat zijn DNA duidelijk erft van Suzuki’s super-naked, de GSX-S1000A, kenmerkt zich onder meer door de 10-spaaks aluminium wielen, nieuwe achterbrug, de standaard onderkuip en door de zwarte pedalen en hendels. Boven de nieuwe koplamp vind je een  LCD-dashboard, het achterlicht is voorzien van LED techniek.

Het Euro 4-motorblok zou dankzij het nieuw ontwikkelde inlaatsysteem een breed uitgesmeerd koppel hebben naast een snelle, lineaire acceleratie. Het tractiecontrolesysteem heeft drie standen, en de radiale vierzuiger-voorremklauwen, “wave” remschijven en ABS, zorgen voor de benodigde remkracht. Verder is deze GSX-S750A ook nog uitgerust met het door Suzuki ontwikkelde “Easy Start” en “Low RPM Assist”. 

5-De-nieuwe-Suzuki-GSX-S750A

Limited Edition GSX-S750ZA
Naast de kleuren blauw/zwart en rood, is de Suzuki GSX-S750A ook te verkrijgen in een gelimiteerde ‘Z’-versie. Deze exclusieve uitvoering is te herkennen aan de in matzwart gespoten voorvork en uitlaat. En ook de speciale wielstriping draagt bij aan de onderscheidende look van de Suzuki GSX-S750ZA.

Beide versies zijn vanaf medio februari verkrijgbaar bij je Suzuki dealer. De GSX-S750A kost rijklaar: € 9.099,-, de Limited Edition GSX-S750ZA kost rijklaar: € 9.299,-

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws