Nieuws

De nieuwe Suzuki GSX-S750A

Suzuki laat er geen twijfel over bestaan de nieuwe Suzuki GSX-S750(Z)A wordt neergezet als een bochtenmonster pur sang.  De korte wielbasis, de scherpe stuurgeometrie zouden zelfs de scherpste bochten tot een gemakkelijke prooi moeten maken. Het agressieve streetfighter-design, dat zijn DNA duidelijk erft van Suzuki’s super-naked, de GSX-S1000A, kenmerkt zich onder meer door de 10-spaaks aluminium wielen, nieuwe achterbrug, de standaard onderkuip en door de zwarte pedalen en hendels. Boven de nieuwe koplamp vind je een  LCD-dashboard, het achterlicht is voorzien van LED techniek.

Het Euro 4-motorblok zou dankzij het nieuw ontwikkelde inlaatsysteem een breed uitgesmeerd koppel hebben naast een snelle, lineaire acceleratie. Het tractiecontrolesysteem heeft drie standen, en de radiale vierzuiger-voorremklauwen, “wave” remschijven en ABS, zorgen voor de benodigde remkracht. Verder is deze GSX-S750A ook nog uitgerust met het door Suzuki ontwikkelde “Easy Start” en “Low RPM Assist”. 

5-De-nieuwe-Suzuki-GSX-S750A

Limited Edition GSX-S750ZA
Naast de kleuren blauw/zwart en rood, is de Suzuki GSX-S750A ook te verkrijgen in een gelimiteerde ‘Z’-versie. Deze exclusieve uitvoering is te herkennen aan de in matzwart gespoten voorvork en uitlaat. En ook de speciale wielstriping draagt bij aan de onderscheidende look van de Suzuki GSX-S750ZA.

Beide versies zijn vanaf medio februari verkrijgbaar bij je Suzuki dealer. De GSX-S750A kost rijklaar: € 9.099,-, de Limited Edition GSX-S750ZA kost rijklaar: € 9.299,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.