Nieuws

De Furygan de AFS-110 handschoen

Met het circuit in het vooruitzicht introduceert Furygan de AFS-110 handschoen, een onbetwistbare topper, bedoeld voor de snelle jongens die graag de grenzen verleggen.

 Deze agressief gestylde handschoen bevat verschillende stretch delen voor optimaal comfort en bevat “Exo” technologie om de handen tegen alle mogelijke impacten te beschermen. Gemaakt van voorgevormd geitenleder dat verstevigt is met Aramide. Het AFS-flow systeem zorgt voor de nodige ventilatie in de handschoen.

De pink wordt bij de ringvinger gehouden door middel van een lederstuk, om mogelijke fracturen te beperken. De dubbele sluiting zorgt voor een goede afsluiting tussen jou lederpak en voor een uitstekende pasvorm waarbij het maximale gevoel met de motor centraal staat.

De CE goedgekeurde AFS-110 is het paradepaardje van de uitgebreide handschoenen lijn van Furygan, die bestaat uit,winter, all-season en zomer handschoenen die voor uiteenlopende doeleinden gemaakt zijn. Furygan biedt voor zowel de trendy rijders als de doorsnee tourrijder uitstekende handschoenen.

Dit weekend is het mooi weer. En dan kun je dus mooi even bij je dealer langs!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.