Nieuws

De Furygan de AFS-110 handschoen

Met het circuit in het vooruitzicht introduceert Furygan de AFS-110 handschoen, een onbetwistbare topper, bedoeld voor de snelle jongens die graag de grenzen verleggen.

 Deze agressief gestylde handschoen bevat verschillende stretch delen voor optimaal comfort en bevat “Exo” technologie om de handen tegen alle mogelijke impacten te beschermen. Gemaakt van voorgevormd geitenleder dat verstevigt is met Aramide. Het AFS-flow systeem zorgt voor de nodige ventilatie in de handschoen.

De pink wordt bij de ringvinger gehouden door middel van een lederstuk, om mogelijke fracturen te beperken. De dubbele sluiting zorgt voor een goede afsluiting tussen jou lederpak en voor een uitstekende pasvorm waarbij het maximale gevoel met de motor centraal staat.

De CE goedgekeurde AFS-110 is het paradepaardje van de uitgebreide handschoenen lijn van Furygan, die bestaat uit,winter, all-season en zomer handschoenen die voor uiteenlopende doeleinden gemaakt zijn. Furygan biedt voor zowel de trendy rijders als de doorsnee tourrijder uitstekende handschoenen.

Dit weekend is het mooi weer. En dan kun je dus mooi even bij je dealer langs!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws