Nieuws

Dakar-kleurstelling Honda Africa Twin en Euro5 CB650R en CBR650R

Honda heeft de kleurstelling voor de 2021-uitvoering van haar CRF1100L Africa Twin bekendgemaakt. Daarnaast presenteert het eveneens de Euro5-uitvoeringen van de CB650R en CBR650R, die verder nog wat kleine updates hebben gehad.

De CRF1100L Africa Twin is komend seizoen verkrijgbaar in de klassieke Pearl Glare White Tricolour-kleurstelling, die identiek is aan die van de originele XRV650 Africa Twin. Die werd in 1988 gelanceerd, tijdens Honda’s reeks van vier opeenvolgende (1986-1989) overwinningen in de Dakar-rally met de NXR750 – dé inspiratiebron voor de Africa Twin. Deze driekleurige look is momenteel alleen beschikbaar voor de ‘Adventure Sports’-versie van de Africa Twin.

Verder presenteert Honda de Euro5-uitvoeringen van de CB650R en CBR650R viercilinder middenklassers. Beide zijn voorzien van een herziene ECU, aangepaste nokkenassen, gewijzigde inlaattiming, wijzigingen aan uitlaat en katalysator en van een krukas-pulsgever.

Zowel de CB650R als de CBR650R hebben nu ook een Showa Separate Function Big Piston 41mm upside-down voorvork voor een beter gevoel, schokabsorptie en controle.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.