Productnieuws

Dainese op de nóg veiliger toer

Dainese is al decennia lang actief op airbaggebied en met name de laatste jaren gaan de ontwikkelingen op airbaggebied hard. Wat ooit begon als een systeem puur voor het circuit is inmiddels ook doorontwikkeld voor gebruik op de openbare weg.

Afgelopen jaar presenteerden de Italianen nog de Smart Jacket, een autonoom, elektronisch geactiveerd airbagvest dat onder of over reguliere kleding kan worden gedragen. Deze krijgt komend seizoen bijval van de nieuwe Smart Jacket LS, waarbij die laatste twee letters voor Long Sleeve staan, lange mouwen dus. Ook deze is uiteraard voorzien van een gecertificeerd airbagsysteem op borst en rug, maar daarnaast ook van weliswaar zachte, maar tegelijkertijd ook level 2 gecertificeerde protectoren op schouders en ellenbogen. Het jack is verder voorzien van twee buitenzakken en gemaakt van slijtvast, ventilerend materiaal. De Smart Jacket LS kun je daarom ook in combinatie met een reguliere vrijetijdsjas of zelfs zonder andere jas dragen. De nieuwe Smart Jacket LS is leverbaar vanaf juni, verkrijgbaar in de maten 44 tot en met 64 en kost € 699,95. Info: www.dainese.com / www.motomind.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.