Nieuws

Brutale Hydrogen

MV Agusta presenteert de Brutale Hydrogen, het resultaat van de unieke samenwerking tussen de merken Hydrogen en MV Agusta. Hydrogen is een exclusief Italiaans merk van vrijetijdskleding opgericht door Giovanni Castiglioni (Marketing Director van MVAgusta) en Lapo Elkan (Marketing Director van Fiat). Als notoire Italiaanse jetsetters van goeden huize (Elkan is kleinzoon van Gianni Agnelli, Castiglioni is zoon van Claudio Castiglioni) smeedden deze twee heren een hechte vriendschap tijdens hun studie aan de London Business school. Beide hebben naast goede smaak ook veel fair en talent voor Marketing, en ze hebben hun respectievelijke familiebedrijven de voorbije jaren duchtig gedynamiseerd. Hydrogen hebben ze samen opgericht als nevenactiviteit waarin ze al hun creativiteit en zakelijke flair kunnen botvieren.
Als exclusieve merchandise leverancier voor o.a. Fiat, MV Agusta, Lamborghini, Lotus werd Hydrogen in no time een icoon. Italiaanse sportlui en vedetten stonden te trappelen om de Hydrogen kledij te mogen dragen en de bekende Fiat trainingjasjes hebben het merk weer helemaal op de kaart gezet als historisch, stijlvol en fun automerk.
Reeds in 2005 kwam Hydrogen met een exclusieve merchandise lijn voor MV Agusta, en nu worden de rollen omgekeerd. Lapo en Giovanni hebben samen de MV Agusta Brutale 910R van een Hydrogen styling voorzien.
De MV Agusta Brutale 910R werd gekozen als basis omwille van zijn trendsettende styling, elegant-krachtige uitstraling en sportief potentieel. Met 136 pk in een superpotent rijwielgedeelte vormt hij de referentie in zijn segment. Voorzien van een Hydrogen styling krijgt hij eeuwigheidswaarde.
De Brutale Hydrogen wordt met de hand gebouwd in een oplage van 100 exemplaren die verkocht worden via 20 geselecteerde boetieks in Italië.
Er komen slechts 2 exemplaren naar de Benelux. De verkoopprijs bedraagt €23.499,- voor Nederland, €20.499,- voor België. Meer info: www.motomondo.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws