Nieuws

Brussel maakt zich klaar voor 98e Brussels Motor Show

Van 10 tot 19 januari vindt in het Brusselse Heizelcomplex het 98-ste ‘Auto/Motor/Mobility Salon’ plaats. De gelegenheid om al vroeg in het seizoen modelaanbod van 2020 én van 2021 te zien. Harley Davidson bijvoorbeeld zal de Pan American adventure-motor (aangekondigd voor 2021) tonen. Motomondo (Mash, Royal Enfield) kondigt een wereldprimeur aan op het Salon.

En wel met de X-Ride 650 Classic. Een klassiek gestileerde allroad met het blok uit de Dirt Track 650. Wie ook een primeur heeft, is Aprilia. Tijdens de Brussels Motor Show zal namelijk van 9 tot 12 januari de Aprilia RS 660 te zien zijn.

Mash X-Ride 650 Classic

Een unicum voor de Benelux, want tijdens de MOTORbeurs in Utrecht ontbreekt de machine. Wie de RS 660 dus wil zien, kan zich tijdens eerder genoemde dagen melden bij de Aprilia-stand in paleis 8, standnummer 8.04.

Daarnaast is er voor motor- en scooterrijders ook animatie voorzien in de vorm van een Biker’s Corner. Kinderen van 3 tot 12 jaar mogen zich met elektrische minicrossers uitleven op een piste van 200 vierkante meter. Volwassenen kunnen er met elektrische bromfietsen rijden.

Een standaardticket voor het Brusselse Motorsalon kost 15 euro, maar wie online een midweek-ticket bestelt voor 14, 15 of 15 januari kan voor 10 euro het aanbod bekijken. De openingsuren zijn van 10.30 tot 18.00 uur. Er zijn echter drie zogenaamde nocturnes: op vrijdag 10, maandag 13 en vrijdag 17 januari sluiten de deuren pas om 22.00 uur. Motor- en scooterrijders kunnen op parking C gratis parkeren , zo meldt organisator FEBIAC (voor auto’s is parkeren betaald).

Kijk op www.autosalon.be voor meer informatie en voor kopen van toegangskaarten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.