Nieuws

Bomvolle motorbeurs kijkt terug op zeer geslaagde jubileumeditie

Met ruim 80.000 bezoekers kijkt MOTORbeurs Utrecht terug op een zeer gelaagd evenement in de Jaarbeurshallen. Ook dit jaar met een nieuw record, want liefst 14.000 bezoekers bezochten de traditionele start van het motorseizoen die dit jaar van 14 tot en met 17 februari gehouden werd – hoe kan het ook anders – met de motor.

Vorig jaar bleef dit aantal op zo’n 5.000 steken. Uiteraard is het record van de 35e MOTORbeurs Utrecht ook deels te danken aan het prachtige weer van de afgelopen dagen, met als kers op de taart de eerste officiële lentedag op zondag. In de Bilt werd die dag namelijk een temperatuur van boven de 15 graden geklokt.

De zevende lustrum editie van MOTORbeurs Utrecht stond dit jaar vooral in het teken van de beleving. Zo konden bezoekers op het testparcours, te midden van de stands van Yamaha, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Benelli, Indian, Zero, Mash en Royal Enfield, proefritten maken met een groot aantal gloednieuwe motoren van de importeurs. In totaal zijn er liefst 4.699 van deze testritten gemaakt. Daarmee is de jongste toevoeging aan de MOTORbeurs met recht een enorm succes te noemen. Iets dat door de bezoekers onderschreven werd. Zij gaven het testparcours een dikke acht in hun beoordeling.

Ook toekomstige rijders kwamen goed aan hun trekken. Dit jaar trok de Grootste Rijschool van Nederland van de BOVAG een kleine 400 enthousiastelingen die er hun eerste rijles volgenden. Daarnaast zijn er op de beurs uiteraard ook een groot aantal motorvakanties geboekt, helmen gekocht, pakken gescoord en natuurlijk motoren aangeschaft. Het seizoen kan dus van start gaan!

De volgende editie van MOTORbeurs Utrecht wordt gehouden van 20 tot en met 23 februari 2020.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.