Nieuws

BMW viert 40 jaar Rider Equipment met exclusieve collectie

Als ode aan haar in 1978 opgerichte motorkledinglijn heeft BMW een zeer gelimiteerde kledingcollectie uitgebracht. De lijn, die in Nederland alleen te koop is bij BWM-dealers Motor Houtrust in Den Haag en Mofra in het Brabantse Rijen bestaat onder meer uit een motorjack, jethelm, handschoenen en weekendtas.

De nieuwe BMW Motorrad “40 Years Collection” is een moderne kijk op de look van de jaren zeventig. Daarbij heeft het getal 78 een prominente rol gekregen. BMW was destijds een van de eerste motorfietsfabrikanten die een eigen motorkledinglijn aanbood. Daarbij had BMW veiligheid, functionaliteit, innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en design direct hoog in het vaandel staan.

Inmiddels bestaat de BMW Motorrad Rider Equipment range uit zes helmen, acht textiel motorpakken, vijf lederen motorpakken, twaalf jacks van textiel en leder, zeven broeken/jeans, elf paar motorlaarzen met twee paar sneakers, twaalf paar handschoenen en een breed assortiment van functionele en beschermende kleding. Verder zijn er acht speciale tassen en rugzakken, bijbehorende onderhoudsproducten en talloze andere stijlvolle items.

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Ga dan snel naar Motor Houtrust of Mofra want de oplage van de 40 Years Collection is beperkt.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.