Nieuws

BMW Frankrijk eert Isle of Man TT

Ondanks dat de 101e editie van de Isle of Man TT dit jaar (weer) niet doorgaat, wordt de fameuze TT toch onder de aandacht gebracht. De Franse afdeling van BMW komt namelijk met een gelimiteerde editie van de S1000RR, die onder andere is voorzien van een speciale groene kleur, veel carbon en een flink prijskaartje.

Wellicht is de groene kleur bij sommigen al bekend. De metallic-kleur “M Isle of Man Green” werd voor het eerst gepresenteerd op de M3 Competition van de Duitsers. Naast deze kleur beschikt de speciale editie ook over een alarmsysteem, duo-kit, een titanium uitlaatsysteem van Akrapovic met zwarte afwerking, Dynamic-, Sport- en Racepakket, M-swingarm, koperkleurige gietwielen, elektronisch instelbare vering én een M-carbonpakket.

Als dat je nog niet overtuigt, doet de afwerking – met gele koplampen, carbon-tankklep, Alcantara-zadel en productienummer – dat misschien wel. Alhoewel de beschikbaarheid en het prijskaartje dan weer afschrikken. De 50 speciale RR’s zijn namelijk alleen in Frankrijk beschikbaar voor, schrik niet, een goede 33 duizend euro.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.