Nieuws

Betaalbare toer-allrounder IXS

Voor nog geen driehonderd euro levert IXS dit Lennik ST toerjack. De jas is betaalbaar, maar tegelijk uiterst veelzijdig. Regen, wind, kou of hitte deren de jas van de Zwitserse fabrikant niet.

Om de hitte te verdrijven beschikt de jas over een indrukwekkend aantal ventilatieopeningen. Op de heetste dagen laten liefst acht openingen de verkoelende rijwind binnen. Het ademende Solto-Tex membraan draagt op zijn manier een steentje bij aan het koel houden op zomerse dagen. De thermovoering is vanzelfsprekend uit de jas te ritsen.

Mocht het toch regenen dan houdt hetzelfde Solto-Tex membraan het vocht buiten. Vanzelfsprekend beschikt de jas over (level-2)protectoren op de rug, schouders en ellebogen. Slijtvast Hitena-materiaal zorgt dat de jas niet doorslijt bij een crash. De jas laat zich exact op jouw lichaam aanpassen met verstelmogelijkheden op de heup, mouwen en polsen. Van klapperen is dus geen sprake. In vijf zakken en twee binnenzakken raak je al je spullen kwijt.

De Lennik ST kost € 299,95 en hij is beschikbaar van S tot en met 5XL. Naast het stemmige zwart produceert IXS gelukkig ook nog een versie met iets meer kleur. Weten waar je dit jack kunt kopen? Kijk dan hier voor alle Nederlandse verkooppunten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws