Nieuws

Bendsneyder ook in 2021 weer in Moto2 actief

Na een sportief gezien niet heel succesvol jaar met RW Racing in de Moto2 leek aan de GP-carrière van Bo Bendsneyder een eind gekomen. De 21-jarige Rotterdammer tekende voor komend seizoen bij het EAB Racing en zou daarmee uitkomen in het WK Supersport. Zou inderdaad, want Bendsneyder zal komend seizoen toch weer in de Moto2 actief zijn!

En wel bij het Pertamina Mandalika SAG Team, waar hij de plaats zal innemen van Kasma Daniel Kasmayudin. De Maleisische coureur kende afgelopen jaar een matig seizoen en wordt door het team bedankt voor zijn diensten.

Bo Bendsneyder: “Ik ben echt blij om volgend jaar voor het Pertamina Mandalika SAG Team uit te gaan komen. Ze zijn een team dat al geweldige resultaten heeft laten zien en ik kan niet wachten om me samen met hen op het nieuwe seizoen voor te gaan bereiden. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om het team en de sponsors te bedanken dat ze mij deze kans hebben gegeven.”
Bendsneyder wordt teamgenoot van oud 125cc-Wereldkampioen Thomas Lüthi, die de naar het Red Bull KTM Ajo Moto2-team overgestapte Remy Gardner vervangt. Het 2021 GP-seizoen start op zondag 28 maart in Qatar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.