Productnieuws

Avontuurlijke outfit van Eleveit

Eleveit heeft onlangs haar 2022 product portfolio gepresenteerd, met daarin onder meer deze in drie kleuren (rood/wit, zwart/oranje en zwart/fluo) verkrijgbare Mud Maxi outfit. Een naar eigen zeggen kruising tussen een enduro- en adventure pak.

Jas en broek zijn beide vervaardigd van slijtvast textiel, waarbij de broek aan de binnenzijde van het knie en bovenbeen is voorzien van leren inzetstukken voor extra grip. Verder zijn broek en jas voorzien van diverse ventilatieritsen op voor- en achterzijde, en kunnen de mouwen van de jas worden afgeritst, waardoor je deze kunt gebruiken als bodywarmer in combinatie met een cross-shirt.
Jas en broek zijn standaard niet voorzien protectoren, hardcore offroadrijders rijden immers doorgaans met lossen protectoren en/of protectorvesten, maar optioneel zijn deze wel voorhanden. Knieën, schouders en ellenbogen kunnen van CE-gecertificeerde exemplaren worden voorzien. Andere praktische features zijn de diverse zakken op zowel jas als broek, magneetsluiting van de kraag en broekspijpen die zowel in als over de laarzen gedragen kunnen worden.

De Eleveit Mud Maxi jas is er in de maten S t/m 3XL, de broek in de maten 28 tot en met 42. De prijs bedraagt respectievelijk € 219,90 voor de jas en € 149,90 voor de broek. Info: www.eleveit.it

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.