Agenda

Informatieavonden voor nieuwe motorreizen van Dutch Dakar Adventure

Dutch Dakar Adventure organiseert op vrijdag 14 december 2018 en vrijdag 11 januari 2019 informatieavonden voor de nieuwe reizen van 2019. Tijdens de avonden, inloop vanaf 19.30, geeft organisator Arjan Brouwer meer uitleg over de Transpana en Albania Adventure.

Daarbij gaat het onder meer over de routes, motoruitrusting, voorbereiding en benodigde documenten. Uiteraard is er ook gelegenheid vragen te stellen. Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten met een informeel drankje waarbij ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

De Transpana Adventure wordt van zaterdag 23 t/m zondag 31 maart 2019 gereden. Een 8-daags motoravontuur door het Spaanse Andalusië en Sierra Nevada. Later in het jaar, van maandag 30 september t/m woensdag 9 oktober 2019, staat de tiendaagse Albania Adventure op het programma.

De reizen van Dutch Dakar Adventure zijn zeer populair bij motorrijders die een geheel verzorgde allroad of offroad vakantie zoeken in het buitenland. Er zijn dagelijks verschillende routes speciaal afgestemd op motortype en ervaring van de rijder. Steevast met 9-voudig Parijs-Dakar deelnemer Arjan Brouwer als reisleider.

Kijk voor meer informatie op www.dutchdakar.com/meer-informatie

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.