Advertorial

Wil je besparen op je motorverzekering? Ga vergelijken!

Doorgaans is een motorverzekering een product waar je alleen aanspraak op maakt als iets fout gaat. Echter is het juist slim om een keer per jaar te controleren of de motorverzekering die je hebt nog wel bij je past. Denk er maar eens over na: wanneer heb jij voor het laatst gekeken of je nog steeds de juiste motorverzekering hebt? Misschien is er een verzekeraar die een goedkopere premie aanbiedt of past een ander soort verzekering beter bij jouw huidige situatie. Voor het vergelijken van verzekeringen zit je bij Combi Motors goed. Je hoeft slechts jouw kenteken, postcode en geboortedatum in te vullen. Vervolgens weet je direct of jij kunt besparen op je motorverzekering.

Klik hier om binnen 1 minuut jouw nieuwe premie te berekenen!

Moeiteloos verzekeringen vergelijken

Met de handige tool van Combi Motors wordt het vergelijken van verzekeringen kinderspel. In de vergelijkingstool vul je het kenteken en enkele persoonlijke gegevens in. Vervolgens heb je gelijk een concreet beeld van de juiste verzekering van jouw motor. Ben je in het bezit van een custom motor, klassieker of zijspan? Ook dan zit je bij ons goed. Om deze te verzekeren neem je telefonisch contact op en vervolgens voorzien wij je van advies op maat!\

Expert op het gebied van motorverzekeringen

Al 25 jaar is Combi Motors Verzekeringen gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Wij kunnen je dan ook in één oogopslag de verzekeringspremie van ruim 10 aanbieders laten zien via onze tool. Bovendien kun je direct online een verzekering afsluiten. Dus kijk op https://www.combimotors.nl om jouw premie te berekenen en de voorwaarden te vergelijken.

Kom je er niet uit? Dan kun je ons bereiken op 0172-427035 of stuur een e-mail naar info@combimotors.nl. We staan elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.