Advertorial

Motorverzekeringen vergelijken; de moeite waard!

Je motorverzekering is net als je zorgverzekering, telefoonabonnement en energie-aanbieder, de moeite waard om eens onder de loep te nemen en met anderen te vergelijken.  Nadat je een verzekering hebt afgesloten kijk je er vaak niet meer naar om. Een goede verzekering maakt het verschil tussen onbezorgd snel weer de weg op kunnen of een financiële tegenvaller.

Vraag je daarom af; kan ik een financiële tegenvaller zelf opvangen of verzeker ik mij daar liever voor. Sluit mijn dekking nog aan bij de wensen die ik heb. Bedenk ook hoe goed jij als bestuurder bent verzekerd. Wordt bijvoorbeeld schade aan helm en kleding en accessoires wel vergoed? En wat als ik lichamelijk letsel oploop? Geen prettige gedachte, daarom kun je er beter voor zorgen dat je een verzekeraar hebt die je volledig ontzorgd!

Vergelijk meerdere verzekeraars
Het is raadzaam om niet blind te varen op één verzekeraar, als je bijvoorbeeld daar al je pakketpolis of woonhuisverzekering hebt afgesloten. Op de vergelijkingssite van Combi Motors Verzekeringen kun je na het invullen van een aantal gegevens, eenvoudig een premie voor je motorverzekering berekenen. Dit geldt voor alle merken en alle type motoren, van een splinternieuwe BMW R1250 GS tot een Honda Fireblade uit 1998. Indien je een klassieker, zijspan of custom bezit, raden we je aan om even telefonisch contact met ons op te nemen via 0172-427035, we voorzien je graag van een advies op maat!

Specialist in motorverzekeringen
Combi Motors Verzekeringen is al 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via hun vergelijkingssite tonen we je in één oogopslag de verzekeringspremies van meer dan 10 verzekeraars. De verzekering is volledig online te regelen, maar we hebben graag dat je ons even belt! Kijk direct op www.combimotors.nl en bereken jouw premie én vergelijk de voorwaarden. Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken op 0172-427035, mailen kan ook naar info@combimotors.nl.

Dit bericht is aangeboden door Combi Motors Verzekeringen

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.