Advertorial

Fastway – ‘stille kracht’ van Louis

Fastway is een naam die bijna geen enkele motorrijder noemt als naar bekende kledingmerken wordt gevraagd. Toch is Fastway een van de steunpilaren binnen het Louis-assortiment. Dat dit onopvallende merk zo succesvol is, heeft zo zijn redenen.

De eerste reden is wellicht juist die onopvallendheid: het design is bewust sober gehouden. Daardoor is het voor veel typen motoren en rijders geschikt. Het past zich aan in plaats van zich op te dringen. De tweede reden sluit hier bij aan: Fastway heeft zich vanaf het begin – het merk bestaat al bijna zeventig jaar – geconcentreerd op degelijke, betrouwbare, ongecompliceerde motorkleding die simpelweg functioneert en in de beste zin van het woord alledaags is.

Dat alles komt met een altijd indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding. Dat is tegelijk de derde en waarschijnlijk belangrijkste reden voor het succes. De Fastway 1st Layer Uni Winter 211 is daarvan een goed voorbeeld. De broek en shirt van dit aangename, warme en duurzaam functioneel winterondergoed kosten bij Louis elk € 7,99.

Het huidige hoogtepunt van de collectie is ondergoed dat voornamelijk uit bamboevezels bestaat (met katoen en een beetje elastaan). Het droogt even snel als synthetische vezels, maar is duurzamer in de productie en veel minder vatbaar voor onaangename geurtjes. Het is ook ideaal voor iedereen die geen synthetische vezels op de huid verdraagt.

Een andere kwaliteit van Fastway is regenkleding. Deze is in een- of tweedelige uitvoering te koop, met of zonder thermische voering. Er zijn ook waterdichte laarshoezen en niet te vergeten lange regenmantels voor scooterrijders.

Last but not least wil Fastway ook motorrijders aanspreken die behoefte hebben aan korte, lange of grote maten. Een goed voorbeeld is de jas Touring Men 201 in de EU-maten 60 tot 70. De damesversie is verkrijgbaar in de maten 48 tot 60.

Conclusie: wie functionaliteit en kwaliteit belangrijker vindt dan show en snufjes, is bij Fastway op zijn plek.

De onlineshop Louis.nl heeft trouwens een nieuwe filterfunctie. Daarmee kunnen geïnteresseerden en koopjesjagers nu nog sneller vinden wat ze zoeken.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws