Advertorial

Flex Casco: verzeker je motor allrisk per dag!

Bespaar kosten en behoud de controle met deze flexibele verzekering van Direct Motor Verzekeren. Bereken nu je premie: www.directmotorverzekeren.nl/flexcasco. Vele tevreden klanten gingen je voor… Meer lezen 🏍️

Flex Casco: verzeker je motor allrisk per dag!

Jij hebt de touwtjes in handen met deze flexibele verzekering van Direct Motor Verzekeren. Het hele jaar door ben je WA+ verzekerd (o.a. tegen diefstal en brand), met de mogelijkheid om tijdelijk op te schalen naar Allrisk, alléén wanneer jij dat nodig hebt.

Je extra dekking zet je per dag aan en uit via de eenvoudige app. Zo betaal je nooit teveel! En je hebt altijd je alarmnummers en groene kaart op zak.

Bereken direct je premie: www.directmotorverzekeren.nl/flexcasco

 

Deze klanten gingen u voor:

Een uitkomst voor de “mooi weer rijder”

Voor wie af en toe een pleziertochtje maakt, is dit gewoon veel goedkoper dan een normale Allriskverzekering. Dik tevreden dus.

Ronny, Barendrecht

 Modern en makkelijk

Met Flex Casco verzeker ik mijn nieuwe Aprilia per dag, echt een uitkomst! Erg modern en ook nog eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Rogier, De Meern

Lekker goedkoop

Ik koos voor Flex Casco, want het is goedkoop én gebruiksvriendelijk. Zeker omdat ik niet dagelijks op mijn motor zit en ook niet elke rit even gevaarlijk is. Een aanrader!

René, Soest

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws