Nieuws

4 Hours Spa op jouw oude GSX, FZR of Blade

Voorafgaand aan de 24 Heures op Spa Francorchamps zet DG Sport de 4 Hours of Spa Classic op poten. Het is wedstrijd voor youngtimers; machines gebouwd tot 2001 met een cilinderinhoud van 600, 750 of 1000cc. Doe jij straks mee aan deze uitputtingsslag?

Deelname aan de endurance-wedstrijd voor ‘oudjes’ biedt kent het sportieve aspect nog wat voordelen. Het geeft jou als deelnemer de kans om het circuit en de paddock te delen met de crème de la crème uit het WK Endurance. Dat hoef je niet alleen doen. Bij de inschrijving voor de 4 Hours of Spa Classic horen acht extra tickets voor de teamleden, zodat ze in de paddock kunnen blijven na de afloop van de wedstrijd en zo niks van de 24 Uren moeten missen.

Een minstens zo groot privilege is dat de ‘oudjes’ ook van de partij zijn op de Grote Parade van woensdagavond. Die voert de rijders in kolonne naar het centrum van de stad Malmedy voor het eigen plezier en dat van het – hopelijk talrijk aanwezige – publiek. Interesse? Kijk dan op de op de officiële website om je in te schrijven. Geïnteresseerde teams kunnen er een keuze maken tussen de categorieën SSP, SSK, SBK, SSP Pro, SSK Pro en SBK Pro.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws