Nieuws

2009 Suzuki Specials

Suzuki opent het nieuwe jaar spetterend met acht exclusieve specials, die per direct uit voorraad leverbaar zijn.

SUZUKI B-KING STREET XTREME
Veel carbon en een strak gelijnde onderkuip geven de B-King Xtreme (€ 16.990,-, met ABS) een nog extremer uiterlijk, iets wat wordt versterkt door de compacte spiegels, de kleine nummerplaathouder en de wielstriping. Het machtige geluid van de B-King wordt gewaarborgd door een exclusieve Bodis einddemper.

SUZUKI GSR600A STREET XTREME
Ook het kleine broertje van de B-King, de GSR600A, ging Xtreme (€ 8.490,-, met ABS) en ziet er een stuk gespierder uit. Dat komt vooral door het brede stuur en de radiateurcovers. De achterpartij oogt compacter door een kleine nummerplaathouder. Andere extraatjes zijn een kettingbeschermer met uitgefreesd logo, andere stuurgewichten en een tankpad.

SUZUKI GSX650F GRAND TOURING
Om de inzetbaarheid van de GSX650F te verbreden, komt er een Grand Touring versie (€ 7.890,-). Deze heeft bijpassende zijkoffers en een drager voor een topkoffer, een middenbok en een verstelbaar vario-windscherm om beter uit de wind te kunnen zitten.

SUZUKI GSX-R600/750 YOSHIMURA
Komend jaar staat ook de GSX-R750 Yoshimura (€ 13.990,-) weer op de lijst. Extra’s zijn een handgemaakte titanium Yoshimura GP-Evo III demper, een kleine nummerplaathouder, een tankpad en een smoked ruitje. Ook de GSX-R600 is het komende jaar in een Yoshimura-versie (€ 12.490,-) leverbaar.

SUZUKI V-STROM 650A ADVENTURE
Al sinds zijn introductie is Suzuki’s V-Strom 650 een ongekend populaire allrounder in Nederland. Voor de wat meer avontuurlijk ingestelde rijder is er ook een Adventure-uitvoering van de V-Strom (€ 9.990,-, met ABS) met TomTom Rider 2 navigatiesysteem, Touratech toptas, getint vario-windscherm, middenbok, handkappen, valbeugels, tankpad, carterbeschermer en brede voetsteunen.

SUZUKI INTRUDER C1800R LC
Wie het breed heeft, laat het breed hangen en dat kan bij Suzuki met de imposante Intruder C1800R LC (€ 16.290,-). Deze klassiek gelijnde cruiser met veel verchroomde details is voorzien van het zogeheten Legendary Classic pakket en dat bestaat uit een groot windscherm, stevige valbeugels en een leren tassenset.

SUZUKI BURGMAN 650A EXECUTIVE BUSINESS EDITION
Met het alsmaar verder dichtslibbende wegennet lijkt er een steeds grotere rol te zijn weggelegd voor de motorscooter. En bij Suzuki kom je dan automatisch uit bij de Burgman en meer specifiek de Burgman 650A Executive Business Edition (€ 12.290,-). Extra’s op deze versie zijn een TomTom Rider 2 navigatiesysteem met Bluetooth headset, beenkappen, een 12 Volt-aansluiting en een laptop draagtas.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws