+ Plus

TT Info

De 77e A-Style TT van Assen staat weer voor de deur. In MotoPlus nr. 13 van 27 juni komt een uitgebreide voorbeschouwing aan de hand van de Engelse GP, een week voor Assen. Nu alvast de nodige TT-wetenswaardighecen.
ALS VIP NAAR DE TT Dat was nog nooit zo gemakkelijk! MotoPlus en het Rizla Suzuki MotoGP-team dagen je uit om een originele vraag te bedenken voor het Suzuki-rijderskoppel John Hopkins en Chris Vermeulen. Inzet: drie Suzuki VIP-arrangementen voor twee personen op zaterdag 30 juni, de racedag.
Daarnaast zijn de drie winnende vragen onderdeel van een interview dat RTL GP-presentator Corné Klijn aan de vooravond van de TT heeft met John Hopkins en Chris Vermeulen en dat op zaterdag 30 juni wordt uitgezonden.
Wat moet je dus doen om kans te maken op dit unieke VIP-arrangement? Simpel, stuur voor 22 juni je vraag op per mail naar prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. Suzuki-VIP-prijsvraag of per post aan motoPlus/Suzuki VIP-prijsvraag, Postbus 90, 7050 AB Varsseveld. Uit alle inzendingen kiezen we de leukste,  origineelste en beste vragen voor het RTL TV-interview; de beste drie vragen winnen dus het VIP-arrangement.
 
[Bild dazu:
 
Stel een originele vraag aan de Suzuki-MotoGP-rijders John Hopkins en Chris Vermeulen en maak kans op een Suzuki VIP-arrangement voor twee personen (Foto: Gold&Goose).
 
Plaats hier uw tekst

Lees meer over

Suzuki

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Suzuki V-Strom 800

Eerste Test Suzuki V-Strom 800

14 maart, 2024

Het moet wel heel raar lopen als de V-Strom 800DE (dé Alpenmaster van 2023!) door kleinere wielen plotseling ...
Eerste Test Suzuki GSX-8R

Eerste Test Suzuki GSX-8R

15 februari, 2024

Suzuki breidt haar afgelopen jaar geïntroduceerde paralleltwinplatform nu uit met een sportieve exponent? Met een ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-