+ Plus

Spotlight

Milestone
MotoGP 21

Het nieuwe GP-seizoen moet nog van start gaan, maar digitaal kun je de baan al op met de welbekende coureurs uit de koningsklasse. Gameontwikkelaar Milestone heeft de nieuwste versie van haar MotoGP-spel namelijk al klaar. De game bevat naast alle teams en coureurs ook een aantal nieuwe functies. Zoals de long-lap penalty, het managen van de remtemperatuur en het zelf oppakken van de motor na een crash. Stuk voor stuk zaken die voor een nóg realistischere ervaring moeten zorgen. De game is beschikbaar vanaf 22 april.
Prijs: €59,99 (pre-order)
Info: bol.com

 

Oakley
Apparition Marc Marquez
Na een gevoelsmatig lange winterperiode, ligt de zomer eindelijk weer op de loer. Mocht je nog een nieuwe zonnebril nodig hebben (en MM93 fan zijn), dan heeft Oakley de zonnebril voor jou! Voorzien van het MM93 logo, Prizm glazen én een stevig prijskaartje, maar daarvoor heb je wél een echte MM93 Oakley.
Prijs: € 185,95
Info: www.splashdesign.nl

Midland
BT Rush
We wisten dat Midland ermee bezig was, maar nu is hij er ook echt: de nieuwe Midland BT Rush. Een flink vernieuwd communicatiesysteem dat voorzien is van Mesh technologie. En dat is niet het enige, want de nieuwe Rush bevat ook
digitale noise-cancelling en automatische volumecontrole. Fijne toevoegingen tijdens het motorrijden. De BT Rush van Midland is beschikbaar vanaf mei dit jaar.
Prijs: €269,- (single)/ €479,- (dual)
Info: www.jhsports.nl

Onedesign
Tankpad Skull
Op zoek naar een leuke, originele tankpad waar je mee opvalt? Kijk dan eens naar deze tankpad van Onedesign. De ‘skull’ tankpad heeft een opvallend design, beschermt je (middelgrote) tank tegen beschadiging en is beschikbaar in drie kleuren.
Prijs: €20,90
Info: www.tank-pads.com

Booster
Sleutelhanger
Hoe zorg je ervoor dat je je sleutelbos nooit verwart met die van een ander? Bijvoorbeeld door er een opvallende sleutelhanger aan te maken. Daarvoor zit je bij Booster wel snor, want het merk heeft tal van leuke sleutelhangers voor motorrijders. Wat dacht je bijvoorbeeld van ene hanger in de vorm van een bougie, moersleutel, uitlaat of rem/koppelingshendel? Ook ideaal als cadeau!

Prijs: €7,50
Info: www.splashdesign.com

Gerelateerde artikelen

Eerste Test QJ Motor SRK800RR

Eerste Test QJ Motor SRK800RR

4 juli, 2024

QJMotor debuteert dit jaar op de Benelux-markt met meteen al een behoorlijk complete modellenlijn. Het sportieve ...
Compacttest Zero DSR

Compacttest Zero DSR

4 juli, 2024

Minimaal 161 kilometer zonder bijladen belooft de A2-vriendelijke Zero DSR. Die uitdaging nemen we graag aan, ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-