+ Plus

Spotlight

CASIO
Pro Trek PRW-60Y-1AJF
Casio heeft de term outdoor-horloge met deze onlangs gepresenteerde PRW-60Y naar het volgende niveau gebracht. En dan hebben we het niet over het klokje zelf. Nee, dit keer is er een glansrol weggelegd voor het polsbandje. Die is bij dit exemplaar namelijk gemaakt van een door MXP ontwikkelde stof die nare geurtjes en de ontwikkeling van bacteriën stopt. Ideaal voor hen die graag actief bezig zijn dus.

Prijs: n.n.b
Info: www.casio-intl.com

SP CONNECT
Moto Bundle
Wie graag zijn mobiel gebruikt om zo snel mogelijk van A naar B te navigeren, doet er goed aan het dure apparaat stevig te bevestigen. Even op het asfalt stuiteren overleeft een smartphone doorgaans namelijk niet. Om dat te voorkomen heeft SP Connect deze Moto Bundle samengesteld. Die houdt de telefoon, dankzij het eenvoudig bevestigbare montagepunt en houder, niet alleen goed op zijn plek, maar is ook voorzien van een schokbestendig systeem. Daarnaast zit er ook een Wheater Cover bij die de telefoon verder beschermt tegen regen en zand. Perfect voor iedere omstandigheid.

Prijs: vanaf € 79.99
Info: www.jhsports.nl

iXS
Classic LD Cruiser
Deze korte – in het bruin of zwart – leverbare lederen handschoenen van IXS zijn dankzij hun fraaie design perfect voor cruiser- of retro-motorrijders. Het zachte geitenleder ziet er niet alleen fraai uit, het zorgt ook voor een aangenaam draagcomfort. Om ook op het gebied van veiligheid aan de wensen te voldoen, zijn de knokkels voorzien van protectoren. Aanvullend zijn ook de duim en handpalm verstevigd. De Classic LD Cruiser is verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL.

Prijs: € 49,95
Info: www.motochic.nl

PISTA GP RR SPECIALE
Een premium uitvoering van een premium model. Veel dichter bij de AGV’s die door de profs worden gedragen kom je niet met deze AGV Pista GP RR Speciale. Met een 100% carbon buitenschaal, metalen ventilatieopeningen, extra breed Ultravision panoramavizier en het ‘360° adaptive fit’-systeem, word je op dezelfde exclusieve features getrakteerd als Rossi & Co. En uiteraard is de helm FIM gehomologeerd. Enige nadeel? Voor dit pareltje moet je behoorlijk in de buidel tasten.

Prijs: € 1.600,00
Info: www.motomind.nl

DUCATI
E-Scrambler
Na de bos- en downhillpaden veroverd te hebben met de elektrische mountainbike, richt Ducati met deze e-bike haar pijlen nu ook op het asfalt. Net als alle andere fietsen, is ook de nieuwe E-Scrambler gemaakt in samenwerking met Thok Ebikes. Uitgerust met een Shimano Steps E7000 elektromotor en 504Wh Shimano batterij kom je met deze e-bike in ieder geval moeiteloos mee in het stadsverkeer of op secundaire wegen.

Prijs: € 3.699,00
Info: ebike.ducati.com

Lees meer over

Ducati

Gerelateerde artikelen

Vergelijkingstest 4 crossovers

Vergelijkingstest 4 crossovers

reactie(s) - 27 oktober, 2022

Crossover-motoren combineren rijplezier met toerkwaliteiten en leggen zo de wijde wereld aan je voeten. Ze geven je ...
Vergelijkingstest 5 retro nakeds

Vergelijkingstest 5 retro nakeds

reactie(s) - 13 oktober, 2022

Het streven naar perfectie is natuurlijk mooi en lovenswaardig, maar het brengt ook altijd het risico van falen met ...
Alpenmasters 2022 – Grote finale

Alpenmasters 2022 – Grote finale

reactie(s) - 29 september, 2022

De voorronden zitten er op. We hebben acht groepswinnaars en de winnaar van de vorige Alpen-Masters, de Ductai ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.