+ Plus

Occasion – pekelfietsen met ABS

De meeste motorfietsen brengen de oncomfortabele herfst en winter lekker warm door in de garage. We hebben vijf veilige tweedehands suggesties voor die motorrijders die ook in de winter willen profiteren van de voordelen van een tweewieler bij woon-werkverkeer.

Corona heeft het thuiswerken op de kaart gezet, maar veel werknemers moeten toch nog elke dag naar hun werk pendelen. In het voorjaar en de zomer gaan deze noodzakelijke ritten nog gepaard met het nodige rijplezier. Maar wat gebeurt er als de dagen korter worden en er dichte mist hangt over met zout besmeurde wegen? Veel mensen stappen dan in hun auto, worstelen zich door het spitsverkeer of persen zich in overvolle treinen. Waarom? Ook in de herfst (en zelfs op sommige winterdagen) zijn motorfietsen leuk. Ze besparen tijd, geld, ruimte en helpen met het leegrijden van je hoofd. Wie zijn kleine lieveling een zoutbehandeling en kleine uitglijders wil besparen, kan voor deze vieze maanden een tweede motorfiets kopen. Op de volgende pagina’s tonen wij vijf suggesties die goed zijn uitgerust voor deze tijd van het jaar met kuipwerk, ABS en degelijke technologie. Wat kost het? Met maximaal € 2.500,- heb je er al een.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.