+ Plus

MotoPlus Lezersreizen 2015

Schotland staat hoog op de ‘bucketlist’ van menig motorrijder. De ruige natuur met indrukwekkende vergezichten, schilderachtige dorpen, kilts, doedelzakken en natuurlijk de beroemde Schotse whisky’s. Wil jij deze ‘must-see-bestemming’ van je lijstje afvinken? Scheep dan op 7 juni 2015 samen met ons in voor een zesdaagse motorreis door deze ruwe parel van het Verenigd Koninkrijk.

Schotland is een land dat het ontdekken per motor meer dan waard is. De zesdaagse ‘Scotland Explorer Tour’, die we in samenwerking met THAT Motortours organiseren, is een goed alternatief voor degenen die in een overzichtelijk tijdsbestek kennis willen maken met dit fantastische deel van het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze reis geniet je van al het moois dat Schotland te bieden heeft: een fascinerend landschap, stille single track wegen, een overweldigende natuur, relaxed cruisen en sturen. De noordelijke delen van de Highlands zul je weliswaar niet aandoen, maar ook tijdens de ‘Scotland Explorer’ beleef je meer dan genoeg authentiek Schots avontuur om na vier heerlijke toerdagen met een voldaan gevoel in Newcastle weer op de boot richting huis te stappen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.