+ Plus

BIHR Pimp my Ride (3) – Honda Fireblade

Begin dit jaar deden we een oproep aan MotoPlus-lezers om hun motor te laten pimpen door accessoirespecialist Bihr. Dat bleek niet aan dovemansoren gericht, want onze mailbox begon haast te roken van het aantal aanmeldingen. Uit alle inzenders selecteerden we zes motoren, die de afgelopen maanden door diverse Bihr-specialisten onder handen zijn genomen. In dit derde deel de Honda Fireblade van Glenn Brons.

FRONT ROW COMPONENTS, ZALTBOMMEL
De Honda Fireblade van Glenn Brons werd onder handen genomen bij Front Row Components uit Zaltbommel, een nog jong bedrijf dat is ontstaan door het samengaan van JVP Hightech Motorproducts van John Voets en 1G-Suspension van Robin Duyzers. Front Row Components is gespecialiseerd in vering, motoronderhoud, ombouw tot circuitmotor en de verkoop van motoraccessoires van de betere merken. Alhoewel alle motorfietsen uiteraard van harte welkom zijn, ligt het accent op sportievere motoren, en dus was Zaltbommel de uitgelezen bestemming voor de Bihr-make-over van Glenn Brons’ Blade. Glenn is geen circuitrijder, maar dat zijn Fireblade uit 2011 sportief gezien naar een hoger plan zou worden getild, was voor de Amsterdammer uiteraard geen enkel bezwaar. “Ik rijd hoofdzakelijk in de weekends en soms met collega’s, puur ter ontspanning. Ik heb mijn Fireblade in het volste vertrouwen aan John en Robin overhandigd: ‘Hier is ‘ie en maak er wat moois van!’. Dat is prima gelukt moet ik zeggen. Maar hij is niet alleen mooier geworden, maar door bijvoorbeeld de aanpassingen aan de remmen ook een beter rijdende machine. Ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat!” Info: www.frontrowcomponents.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.