Nieuws

Powerplustools: Veilig shoppen

Europees keurmerk voor Powerplustools. Online winkelen met een veilig gevoel!

Powerplustools in Heerenveen is door Trusted Shops gecertificeerd en garandeert hiermee dat het kopen via haar webshop veilig is.

Trusted Shops certificeert webwinkels door deze aan een groot aantal zorgvuldig gekozen criteria te toetsen voordat het Europese keurmerk wordt toegekend. In combinatie met de geld-terug-garantie van Trusted Shops en de klantbeoordelingen kunt u bij de aangesloten winkels met zekerheid online winkelen.

Wat zijn de voordelen bij het kopen bij Powerplustools?

Onbezorgd uw bestelling plaatsen en betalen, u bent na betaling beschermd tegen het verlies van het door u betaalde bedrag in geval van nalatigheid, niet-levering of na terugzending van de goederen tot een maximum van € 2.500,– ongeacht de betaalmethode.
De door Trusted Shops gecertificeerde winkels zijn transparant in het informeren van de consument over de producten , de prijzen , verzendkosten , herroepingsrecht , beschikbare betaalmethoden , de levertijden , leverdatum en bescherming van persoonlijke gegevens.

Alle door Powerplustools verstuurde producten zijn gratis verzekert gedurende het transport ( tot maximaal € 25.000,– ) en tevens hanteert Powerplustools een bovengemiddelde garantie op de producten.
Alle producten uit voorraad leverbaar en binnen 1 werkdag na orderverwerking afgeleverd In Nederland en België.
Powerplustools biedt Online winkelen met een veilig gevoel en daarnaast de mogelijkheid om producten in alle rust in de 800 m2 showroom te bekijken en in geval van aankoop direct mee te nemen of gratis thuis te laten bezorgen.

U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Team Powerplustools

www.powerplustools.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws