Nieuws

Nieuw: Rukka Thund-R

Het nieuwste laminaatpak van Rukka is voorzien van alle innovatieve technologieën en voor elke motorrijder bereikbaar. De ultieme combinatie van protectie en comfort.

De Thund-R heeft een Gore-Tex Pro 3-laags laminaat constructie met een uitneembare thermo voering. Volledig uitgevoerd doorstaat het pak de meest extreme weersomstandigheden maar kan aangepast worden tijdens de warmere dagen voor een optimaal draagcomfort.

Het bekende ‘veiligheid en comfort’ van Rukka wordt onderstreept door de toepassing van de gepatenteerde Rukka D3O protectoren. Deze zijn nauwelijks voelbaar maar bieden wel de nodige protectie. Bovendien zijn zowel de jas als de broek voorzien van elastische panelen voor een perfecte pasvorm.

Rukka’s Antiglide systeem voorkomt het glijden op de zadel en gecombineerd met de AirCushion techniek zorgt dit voor een maximaal zitcomfort, ook tijdens langere ritten.

De jas en de broek zijn eenvoudig aan elkaar te ritsen en zijn voorzien van voldoende waterdichte zakken.

Maten en prijzen

De jas is beschikbaar in zwart en fluor geel in de maten 46 t/m 66 met een adviesverkoopprijs van € 699,- De broek kost € 579,- en is leverbaar in het zwart in de maten 46 t/m 66, ook in verkorte en verlengde maten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

MotoMondo importeur QJMotor

MotoMondo importeur QJMotor

16 april, 2024

MotoMondo mag zich vanaf 1 mei 2024 importeur noemen van het voor de Benelux nieuwe motormerk QJMotor. QJ Motor is ...

Overig nieuws