Nieuws

Motorland verandert

Momenteel zijn veel motorrijders ‘baby boomers’, de mannen van net na WOII, die nu met een goed pensioen en in goede gezondheid van hun vrijheid op twee wielen genieten.

En omdat die mannen toch ook vaak willen laten zien dat ze het materieel allemaal aardig op orde hebben rijden ze doorgaans zware, dure motorfietsen. Fantastische motorfietsen met enorm veel moois en goeds plus een prijskaartje dat je, als wat minder gestoffeerde motorrijder, toch vaak laat huiveren.

Gelukkig is er een trend die duidelijk maakt dat motorrijden, echt leuk motorrijden, niet afhankelijk is van de prijs van je motor. En dat je geen riant gepensioneerde hoeft te zijn om motor te kunnen rijden. 

En op zo’n betaalbare motor, daar kun je bovendien onbevangener op uitleven dan op een mega bike waar op oompje Rabo achter op mee rijdt.

In Motoplus besteden we nadrukkelijk aandacht aan mensen en hun motoren. En hoe mooi “de trots van een Lezer” ook zijn mag: de waarde van zo’n machine zit hem in de passie en de inbreng die de eigenaar in zijn motor heeft gestoken om er “zijn”motor van te maken. Niet in de prijs, de cilinderinhoud of het vermogen.

Daarom zijn Motopluslezers zo door de bank genomen ook zo’n tien jaar jonger dan de lezers van andere bladen. Motorrijden houdt je jong. Dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws