+ Plus

Spotlight

AFX
FX-76
Is het iemand ontgaan dat er momenteel een lichte retro-hype gaande is? Neuh hè. Dat geldt ook voor het Amerikaanse AFX Motorcycle Helmets, dat met de alleen al qua vormgeving lekker klassiek aandoende FX-76 jethelm-lijn nu een zeer breed spectrum aan opvallende vintage designs in huis heeft. Om het retro-effect nog verder te verhogen kan de FX – uitgerust met onder meer een dubbel D-sluiting en chique, uitneembaar interieur – onder meer worden voorzien van diverse kleppen.
Prijs: vanaf € 118,95
Info: www.partseurope.eu

BELSTAFF
JUBILEE BROOKLANDS
Als traditiemerk pur sang ademt de complete Belstaff-collectie een vleugje vervlogen tijden uit, zo ook deze Jubilee Brooklands. Al was het alleen door het feit dat ‘ie van gewaxt katoen is gemaakt. Het licht sportief korte jack geniet een ronduit modieuze uitstraling, maar beschikt uiteraard wel over een aantal meer praktische features, zoals CE-protectie op schouders en ellenbogen, evenals diverse wijdteverstelmogelijkheden. Prijzig, maar mooi!
Prijs: € 575,00
Info: www.periermotorsport.nl

MECCANO
DUCATI MONSTER 1200S
Na Lego misschien wel het meest bekende constructiespeelgoed ter wereld: Meccano. Net even wat uitdagender dan de Deense bouwsteentjes en prima voer om de winter mee door te komen, bijvoorbeeld met de bouw van deze Ducati Monster 1200S. De kit bestaat uit 292 onderdelen, waarna je de sier kunt maken met een eindresultaat met diverse bewegende delen. En het beste nieuws, je hebt er niet eens een flinke garage voor nodig!
Prijs: € 34,99
Info: www.meccanoshop.nl

WERA
KRAFTFORM KOMPAKT CHRISTMAS
Speciaal voor Kerst (we weten het, mosterd na de maaltijd, maar wel lekker mosterd!) heeft de Duitse gereedschapsspecialist Wera een speciale versie van haar Kraftform Kompakt gepresenteerd. De compacte schroevendraaier kenmerkt zich door zes verschillende bits die in het handvat opgeborgen kunnen worden. Top, maar daar is het ons niet om te doen, wel om die flesopener!
Prijs: € 34,50
Info: www.weragereedschap.nl

YAMAHA
TOKYO HOODY
We hebben allemaal wel een duister kantje, en mocht je die nu eens een keer met de buitenwereld willen delen, dan heeft Yamaha daarvoor met deze Tokyo het perfecte kledingstuk in huis. De hoody uit de MT-collectie is gemaakt van zwaar, comfortabel katoen met elastaan en op de voorzijde prijkt naast het MT-logo ook de skyline van Tokyo. Bij nacht natuurlijk, want duister!
Prijs: € 86,25
Info: www.yamaha-motor.nl

Lees meer over

Ducati Yamaha

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Yamaha MT-09

Eerste Test Yamaha MT-09

29 februari, 2024

Time flies when you’re having fun! In dat licht beschenen biedt Yamaha’s MT-09 klaarblijkelijk rijplezier ...
Uitgave 188 – 2024

Uitgave 188 – 2024

22 februari, 2024

Jorge Lorenzo is de nieuwe MotoGP-wereldkampioen. In een emotionele wedstrijd finishte hij voor het ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-